5512156

خبازان از فروش نامتعارف نان خودداری کنند


به گزارش خبرآنلاین از مازندران، عباسعلی وفائی نژاد با اشاره به انحراف در مصرف نان اظهار داشت: با توجه به افزایش قیمت بعضی از اقلام غذایی و همچنین نهاده های دامی از قبیل جو و کنجاله سویا تقاضای عمومی برای خرید نان از واحدهای خبازی افزایش یافت.

دبیر کارگروه آرد و نان استان با بیان اینکه گندم و نان می تواند بعنوان کالایی جانشین برای سایر مواد غذایی و خوراک دام و طیور آسیب جدی به امنیت غذایی کشور وارد نماید تصریح کرد: خبازان می بایست از فروش غیرمتعارف نان به افرادی که قصد انحراف در مصرف نان برای موارد غیرانسانی دارند جداً خودداری کنند.

وفائی نژاد افزود: این پدیده نامتعارف موجب هدر رفت گندم مصرف انسانی که به عنوان مهمترین محصول استراتژیک کشور است، می گردد.

در این بازدید سرزده که تذکراتی نیز به برخی واحدها داده شد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران تصریح کرد: با هرگونه تعطیلی خودسرانه و کسر وزن چانه و عدم رعایت ساعت پخت نان برخورد جدی صورت می گیرد.

وفائی نژاد افزود: واحدهای خبازی می بایست با توجه به ساعت درج شده در تابلوی کاری و میزان سهمیه آرد نسبت به تولید نان فعالیت داشته باشند.

دبیر کارگروه آرد و نان استان با بیان اینکه برخی از واحدهای خبازی فروش نان ساده را کاهش و بیشتر به تولید نان کنجدی و کسب سود بیشتر می پردازند تاکید کرد: هرگونه افزودنی از قبیل کنجد و سبوس می بایست به درخواست مشتری باشد و فروش نان کنجددار به صورت اجباری و تحمیلی تخلف محسوب می شود و خبازانی که با افزودن مقدار ناچیزی کنجد به نان قیمت آن را افزایش داده و موجبات تضییع حقوق شهروندان را فراهم می نمایند وفق مقررات رفتار خواهد شد.

خواندن  تماس تلفنی ولیعهد ابوظبی با نخست‌وزیر پاکستان

وی تصریح کرد: تمامی واحدهای خبازی سنتی می بایست براساس قیمت مصوب به فروش نان اقدام کنند و هیچ گونه مجوز افزایش قیمت از سوی کارگروه آرد و نان استان اعلام نشده و با هرگونه افزایش خودسرانه قیمت نان برخورد خواهد شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران ایفای مسئولیت اجتماعی شهروندان را در صیانت از حقوق شهروندی بسیار مهم دانست و گفت: شهروندان از طریق شماره گیری شماره 124 سازمان صمت و 135 تعزیرات حکومتی و سامانه پیامکی 30001394 و شماره پیامگیر صوتی 33114000 اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران می توانند در طرح نظارت عمومی خبازی هایی که کم فروشی، گران فروشی، عدم رعایت ساعت پخت و تعطیلی خودسرانه و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی دارند مشارکت نمایند.

۴۶



Source link